Dette er en side om gjengen som hersket i området Karihola, Myra og Brunnsvika i Kristiansund ca 1983-1988.

Tiden er begrenset til den periode da jeg, Kåre Gundersen bodde der.

Javisst var det ett gjeng , men egentlig ikke så organisert, bare kompiser som "hang out". De fleste av oss hade mc jakke + jeansvest og ett lite tøymerke, ikke ryggmerke. Det var trange jeans, kjetting till lommeboken, lave svarte cowboy boots, Helly Hansen "innerjakker" och relativt langt hår . De av oss som kjørte hadde mest mopeder och 100/125ccm,..Det var jo variasjon i alderen på oss, så på slutten ble det en og annen bil eller stor mc også. M her ppeke att vi nok aldri virkelig "hette" Karihola Killers.

Javisst var vi tøffe !..likte heavyrock, og mange bar kniv (!), festa ofte både fredag og lørdag,...
Men ellers var det mest kortspill og videofilm på programmet.Vi kunne av og til spandere timer sittende på en mur eller så var vi samlet bakom kiosken Citrus. Ett par ganger i uka var vi på fritidsklubben Rundhuset/St.Hans haugen. Der spillte vi bordtennis,dart og biljard. Vi fikk også sjansen å se på dansende jenter (ingen av oss dansa så klart)Det var ju noen av oss som hadde "girlfriends" av og til, og det var ofte 5-10 jenter med "i kulissene",...når vi var som mest var vi ca 20-25 pers.

Vi ble ansett av byen som ett irritasjonsmoment og fikk kommunal støtte til "mekkebrakkan" . Der fikk vi undervisning och hjelp med å fikse og mekke på mopeder och annet. Vi hadde bra med verktøy, og i den ene av to brakker var det stoler, bord og kaffekoker. Det blev mere ett sted å være enn ett verksted. Ved fint vær satt vi ofte utenfor,eller på taket. Det var folk der fra morgen til sen kveld, og det blev selvklart klager fra naboer. Det var mest i bunkerser fra andre verdenskrigen som vi drakk vår alkohol. Vi brukte spesiellt en , men det var viss splittring mellom deler av gjengen och en annan del, så det var litt uklart hvem som "eide" denne bunkersen.Vi var i grunnen ett todelt gjeng som delte mekkebrakkan også. Noen gjengleder fantes ikke, men visse fikk liksom større "respekt" enn andre.

Ellers satt vi ute ved havet eller hjemme hos noen (med foreldrene ute)og drakk Dahls , og Ringnes.....+ eventuellt hjemmebrent, Zybrovka eller 60%. Alle utenom 3-4 st røyka.Det var Rullings av Petterøes og Tidemanns Gul/Rød som var det normale.

Alle var ikke like hyppe på å feste alltid, noen drev med svømming og styrketrening.. . Det fantes stereo-nerder og fiske intresse m.m....4-5 av oss starta også "heavybandet" Roach och øvde på rundhuset.