Mekkebrakkan

Dette var nesten som vårt klubbhus. Her var mye folk samlet. Vi gikk direkte hit om vi lurte på hvor noen var, eller for å finne ut om det var fest på gang. Vi hadde kassettspiller, kaffekoker , sofa, bord ogh toalett m.m. Så vi satt der inne og prata eller spillte kort å sånt. Det var meningen att vi skulle ha møter og greier, men det ble ikke særlig mye av det.

Det var ett velutstyrt verksted, og det ble ganske mye mekking. De som kunne litt hjelpte de som ikke kunne. Det kom ofte inn folk som ikke var med i gjengen, enten for å spørre om hjelp med mopeder, eller bare for å treffe de tøffe gutta i Karihola Killers (Hva?).

Vi hadde også besøk av to regionsaviser som gjorde ganske store artikler med "fine" bilder.

Nøkkelen lå gjømt på "hemmelig" plass på baksiden, og vi var ganske flinke til å holde rent og ryddig der inne.(Ble verre etterhvert). Det kan hende att litt alkohol ble drukket der , men det var liksom ikke meningen (!) Jeg VET att sofan ble brukt til annet enn å sitte i(Boy -Girl stuff), men det var OK så lenge det inte blev offentlig kjent. Jeg har ett svagt minne om att vi hadde en episode med noen som røykte hasj der inne, men er inte 100% sikker på det. Dette var i hvertfall ikke noe vi "hållt på med".
Nej, dette var en glans periode i historien om Karihola gjengen....

Mekkebrakkan ble senere overtatt av den yngre garde. Jeg er usiker på hvordan det hele sluttet, men det var kanskje en blanding av naboer som klaga og tomt i komune kassa ..?
Det var i anyway etter vår tid om man sier sånn.