Mc /Moped

Jag tror jag hade den snabbaste motorcykeln...Detta p.g.a min 125ccm trimsats. Den var nog både äldst och fulast oxå.(?) Men jag hade i allafall flamlackerad tank !

Vem som hade den första, dyraste och liknande vet jag inte.
Tor Egil och Lars var nog dom som mekade mest OCH bäst.

Lars bytte annars upp sig från 50 cc til 100 cc senare.Han var nog den som hade nyaste moppen.
Pål hade en Honda MB50, men den har jag inga bilder på.
Roger Lystad hade en Suzuki 350 som han aldrig fick i gång.
Jan Arild hade inget alls.
Roger Nelvik var inte helt nöjd med sin Puch Monza, och forsökte få den att gå fortare genom att byta till mindre bakdrev.(m.m)Den var ju annars rätt liten till hans långa kropp.
Per Olafs Suzuki var den rakaste och modernaste 100ccm'aren. Inget roligt ljud i den .Den var liksom inte "som dom andra".
Kjetils Honda blev, om jag minns rätt, oxå trimmat. Den var i alla fall inte helt laglig.Jag menar ljus och sånt fungerade inte alltid.
På den punkten var nog kanske Stigs moppe värst.Han var glad om den startade.
Roger Holsbrekkens Yamaha var inte så fin i lacken heller.
Tor Egils Yamaha startade alltid, och var nog i bäst skick. Har tyvärr ingen bra bild på den. (men den är med på någon samlings bild)
Geirs Yamaha, då? Nja, den hade snyggaste färgen men tråkigaste ljudet (?)..... Det var ju annars Arnes och Lars Honda CB100 som var mest lika "riktiga" motorcyklar. Ljudet och känslan.

Vi gillade ju ägentligen Harley Davidson och engelska motorcyklar. Så då kändes det mer rätt med en fyrtaktare.Och det var inte så kul att bara äga en Suzuki eller Yamaha........Eller va fan ! Vi hade kul ändå !!!

Senare i livet vet  jag att Lars, Harald Grande, Roger Holsbrekken och jag själv har haft eller har stora motorcyclar.