Mekkebrakkan

Detta var nästan som vårat klubbhus. Här var mycket folk samlade. Man gick direkt hit om man undrade var någon var, eller för att ta reda på om det var fest hos någon på kvällen. Vi hade kassettspelare, kaffekokare , soffa, bord och toalett m.m. Så vi satt där inne och pratade eller spelade kort å sånt. Det var meningen vi skulle ha möten och grejer, men det rann ut i sanden.

Det var en rikligt utrustad verkstad, och det mekades rätt mycket. Dom som kunde bistod dom som behövde hjälp. Det kom ofta inom folk som inte var med i gänget, antigen för att fråga om hjälp med mopeder, eller bara för att umgås med dom häftiga killarna i Karihola Killers (Va?).

Vi hade också besök av två regionaltidningar som gjorde ganska stora reportage med "fina" bilder.

Nyckeln låg gömd på "hemlig" plats på baksidan, och vi var rätt så duktiga på att hålla ordning i lokalerna.(Dock sämre som tiden gick). Det kan hända någon alkohol fortärdes där, men det var ju liksom inte meningen (!) Jag VET att soffan någon gång användes till annat än att sitta i (Boy -Girl stuff), men det var OK så länge det inte blev offentligt känd. Jag har ett vagt minne om att vi hade en incident med någon som rökte Hasch där inne, men är inte 100% säker på detta. Detta var i allfall inget vi "hållt på med".
Nej, detta var en glans period i historien om Karihola gänget....

Mekkebrakkan togs senare över av några yngre efterträdare. Jag är osäker på hur det hela slutade, men det var kanske en blandning av grannar som klagade och slut på kommun pengar ..?
Det var i allafall efter vår tid om man säger så.